Chocolate Chip cookies

Chocolate Chip cookies

Voorbereidingstijd: 20 min
Baktijd: 20 min

Ingrediënten:
• 140 gr oermeel TREAT
• 60 gr amandelmeel
• 2 eieren
• 75 gr kokosolie
• 1 tl baking soda
• ½ tl bakpoeder, glutenvrij
• 100 gr kokosbloesemsuiker
• 50 gr erythritol
• 40 gr chocolade druppels

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180°.
Smelt de kokosolie.
Meng alle, met uitzondering van de chocolade druppels, ingrediënten in een kom.
Je mag dit ook kneden met de blote hand.
Voeg op het laatste moment de chocolade druppels toe en meng nog eens goed.
Maak bolletjes van het deeg, niet te groot, niet te klein en leg ze op een vel bakpapier. Druk
ze plat met de palm van je hand. Ze mogen niet te klein zijn anders bakken ze te krokant.
Zet de bakplaat in de oven en bak af in ong 15 min. Blijf er dichtbij zodat ze niet te donker
worden.
Als je ze uit de oven haalt zijn ze nog zacht, ze worden harder en krokanter bij het afkoelen.