Bee coach

De weg naar energie en evenwicht

Orthomoleculaire voedingsleer als basis

Nee, ik zal je niet overladen met theoretische inzichten, maar de basis is eenvoudig: de orthomoleculaire voedingsleer vertrekt van het principe dat je met de juiste voeding je lichaam kan onderhouden en sterker maken. Door zorgvuldig om te gaan met wat je eet en drinkt, houd je jezelf zowel fysiek als mentaal in balans en word je weerbaarder voor externe invloeden, die ziektes, pijn of ongemakken veroorzaken.

Voeding volgens de KPNI

De orthomoleculaire voedingleer kadert in de KPNI, wat staat voor “klinische psycho-neuro-immunologie”. Deze leer vertrekt van het principe dat ziektes, pijn of ongemakken niet ‘zomaar’ ontstaan, maar symptomen zijn dat iets in je lichaam niet in orde is. Door enkel de gevolgen aan te pakken – zoals vaak het geval is in klassieke geneeskunde- is het probleem niet opgelost. Je neemt immers de oorzaak niet weg. En dat is precies wat ik in Bee Delight wel wil doen. Niet enkel door suikers of snacks te schrappen maar met een totaalaanpak die je sterker en gezonder maakt op lange termijn.

Levensstijlgeneeskunde op jouw maat

In mijn coachingstraject begeleid ik jou naar een gezonde levensstijl op lange termijn. Geen crash-dieet, geen radicale ommezwaai “waarin niets meer mag”, maar een doordachte en realistische aanpak om je beter in je vel te voelen.

Stap voor stap kijken we samen welke veranderingen nodig zijn om terug energiek en gelukkig te worden. Dit vertaalt zich in een combinatie van de juiste voeding, voldoende beweging en een focus op dagelijkse gewoontes.

Stap voor stap naar een gezonder leven

Bruskeren doe ik nooit, de meeste succesvolle aanpassingen gebeuren in volle bewustwording. Zo kan een verandering in de slaaproutine al voor een voelbare verbetering zorgen. Een ochtendwandeling maken, bepaalde voedingsmiddelen laten of vervangen, eens koud douchen,… Beetje bij beetje leer ik jou om te ontdekken wat jou kracht geeft en je goed doet voelen. Zodat jij de beste versie van jezelf kan worden…

Uiteindelijk komt alles uit jezelf, ik reik jou broodnodige handvaten aan en zet je stevig op weg naar een gezond en gelukkig leven.

Zonder drempels….

Bee Delight is er voor iedereen! Voor kinderen, jongeren en volwassenen, voor wie een actief of een minder actief leven leidt, voor wie klachten heeft en voor wie die vooral wil voorkomen,… Samen gaan we duurzame veranderingen die jou zowel op fysiek als mentaal vlak beter doen voelen en dit je hele leven lang.

Identify the essential. Eliminate the rest.

Your life, your choice!
  • 1-op-1 coaching
  • Persoonlijk stappenplan
  • Voeding als fundament
  • Beweging en gezonde gewoontes als bouwstenen
  • Focus op preventie
  • Doelgerichte aanpak
  • Langdurige resultaten

Wees mild voor jezelf. De ene dag is de andere niet. De weg naar een beter leven gaat met vallen en opstaan.

Let’s get started!

Elk succesvol traject begint bij een goed gesprek. Ik neem ruim de tijd om je te leren kennen en te luisteren naar je verhaal. Hoe leef je nu? Wat zijn jouw gewoontes? Eet je al gezond of net niet? Voel je je soms moe zonder enige aanwijsbare reden? Heb je soms pijn? En sinds wanneer voel je die pijn?

Die analyse is de basis voor het verdere plan. Ik stel een aantal richtlijnen en aanbevelingen op die volledig afgesteld zijn op jouw situatie en jouw noden. De ene heeft graag een heel strikt plan dat structuur en houvast biedt, de andere verkiest wat meer vrijheid en een ruimer kader. Sowieso blijf ik je nauwgezet opvolgen, hetzij van dichtbij hetzij op een afstand en zo lang het nodig is.

Benieuwd hoe jouw weg naar een fit en energiek leven er uitziet?

Boek meteen je eerste gesprek! Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten…

Uurprijs:

85€/uur (solo) - 100€/uur (koppel)