Bee Deborah

Food ’n lifelover

Culinair gastvrouw in hart en nieren

Als kok van opleiding heb ik altijd een passie gehad voor lekker en verfijnd eten. In mijn traiteurservice geniet ik ervan om mijn gasten in de watten te leggen en culinair te verwennen. Altijd ga ik op zoek naar nieuwe smaken en nieuwe combinaties om mensen te verrassen en hen te laten genieten van heerlijke, verrassende gerechten.

Good food for a good mood

Gaandeweg heb ik mij ook verdiept in wat voeding met ons lichaam doet en welke invloed voedingsmiddelen hebben op ons fysieke en mentaal welzijn. Met mijn bagage en kennis als orthomoleculair therapeut weet ik smaken, ingrediënten en voedingswaarden zo te combineren dat ‘heerlijk’, ‘verrassend’ én ‘gezond’ moeiteloos versmelten.

Levensgenieter in hart en nieren

Naast foodlover ben ik ook lifelover. Bovenop lekker eten – en ja hoor, af en toe ook eens drinken – maken mijn gezin, familie en vrienden een essentieel deel uit van mijn leven. Voor hen koken en het contentement in hun ogen zien blinken…dat is mijn opperste geluk!

Rechttoe rechtaan!

What you see is what you get…juister kan ik mezelf niet omschrijven. Ik hou van een eerlijke en oprechte aanpak en daar kan je bij Bee Delight ook op rekenen. Samen ga ik met jou op weg met een duidelijk doel voor ogen. Jou beter in je vel doen voelen, daar gaan we samen aan werken!

Blink in je vel!

Wil je meer weten over hoe de juiste voeding en levensstijl jou, jouw collega’s of jouw werknemers kunnen doen stralen? Neem vrijblijvend contact op!