Bee shops

Boost your energy

Ik verdeel een aantal merken die kiezen voor gezonde levensstijl met pure, eerlijke producten en een focus op smaak en gezondheid. Rechttoe rechtaan, kwaliteit bovenaan alles.

Afhalen kan op afspraak. Leveringen in Moorslede gebeuren door mezelf en zijn gratis.  Verzendingen in België gebeuren via BPOST (levering aan huis), naar Nederland via HOMERR (levering in ophaalpunt).

Nammm

Plant based drinks

Totally in love met dit nieuwe merk van plantaardige melk.  Gemaakt van de prachtige tijgernoten, verpakt in handige verpakking zonder verlies maar met optimaal gebruik.  Zero waste, full of flavour. 

Nammm is een oplosbaar poeder op basis van knollen, namelijk tijgernoten of cufa, met een herbruikbare glazen fles.
Voeg water toe en schud.  Zo simpel is het?

 

Treat

Eat to treat!

Treat maakt het jou gemakkelijk om gezonde keuzes te maken. Ingrediënten en producten die zorgen voor een waar smakenfestijn en tegelijk een weldaad zijn voor je lichaam en geest. Gezonde, glutenvrije voeding, eenvoudig te bereiden, om dagelijks van te genieten.  Ik blijf uitermate fan deze producten, echter kan ik ze niet langer één voor één aanbieden op mijn webshop.  Maar via volgende code kan je rechtstreeks bij Treat aankopen met de code en krijg je 5% korting, vanaf 10 stuks zelfs 10%.

CODE: 6282B

Julie’s Lifestyle

All Goods to you

Julie is al jaren pleitbezorger van een pure plantaardige en koolhydraatarme ketokeuken boordevol smaak en variatie. Bij Bee Delight vind je haar boeken en ‘All Goods’ MCT-olie.

Bonusan

Fuel your body & brain

Al ben ik er razend van overtuigd dat we de basis uit onze voeding moeten halen want Hippocrates had het toen al bij het rechte eind met “Let food be thy medicine”.  Toch kan wat extra ondersteuning ook echt helpen.  Bij Bonusan hebben ze ruim 60 jaar ervaring en combineren ze deze met de allerlaatste wetenschappelijke studies.  Zeer betrouwbaar dus.